Försäljning till och inom Sverige

Gren Rock IISIS6 på Yotube »
Minireningsverk »                              
BDT  Rening »               
Slutna tankar »    
Servicepaket för gamla Green Rock - Reningsverk »


Aguastone Kemikaliepuckar (Fosforfällning mycket enkelt)  »Det finska minireningsverket  Ecolator för 5-25 personerAlla typer av pumparSnökedjor, över 19500 par / 2000 dimensioner på lager. Snabb leverans och fraktfritt över 1000 sek exkl moms.
Ring oss eller sänd epost för ditt nettopris.

Vid försäljning från Åland till Sverige är alla produkter momsfria


Erbjudande

IISI S6 – minireningsverk

Det driftsäkraste minireningsverket Det kontinuerligt fungerande IISI minireningsverket är det driftsäkraste minireningsverket på marknaden. IISI S6 rengör allt avloppsvatten i hushåll med 1–6 personer. I reningsverket finns en cirkulationspump som cirkulerar vatten i cykler i biofiltret som renar vattnet biologiskt. Trekammarbrunnen är fast monterad undertill och separerar effektivt fasta partiklar ur vattnet, vattnet flödar med självfall genom reningsverket. Fosforn flockas kemiskt med hjälp av en kemikaliedoseringspump som installeras inne i fastigheten.

Kräver lite service
IISI S6 minireningsverk är driftsäkert och kräver minimal service. Reningsverket tål belastningsvariationer synnerligen väl och återhämtar sig snabbt även efter långa driftavbrott. Därför lämpar den sig väl även för fritidsbostäder. Tack vare sin konstruktion är den lätt och snabb att installera och upptar lite yta på gården. Observera priset! Netto: 4990€ + frakten till din fastighet. ( Sek cirka 50800 sek)
Se länk: https://avalonnordic.se/produkt/iisi-s6-minireningsverk/


IISI S10 – minireningsverk

Det driftsäkraste minireningsverket Det kontinuerligt fungerande IISI minireningsverket är det driftsäkraste minireningsverket på marknaden. IISI S10 rengör allt avloppsvatten i hushåll med 3–10 personer. I reningsverket finns en cirkulationspump som cirkulerar vatten i cykler i biofiltret som renar vattnet biologiskt. Trekammarbrunnen är fast monterad undertill och separerar effektivt fasta partiklar ur vattnet, vattnet flödar med självfall genom reningsverket. Fosforn flockas kemiskt med hjälp av en kemikaliedoseringspump som installeras inne i fastigheten.

Kräver lite service
IISI S10 minireningsverket är driftsäkert och kräver minimal service. Reningsverket tål belastningsvariationer synnerligen väl och återhämtar sig snabbt även efter långa driftavbrott. Därför lämpar den sig väl även för fritidsbostäder. Tack vare sin konstruktion är den lätt och snabb att installera och upptar lite yta på gården.
Observera priset Netto: 7270€ (cirka 74100 sek) + frakten till din fastighet.
Se länk: https://avalonnordic.se/produkt/iisi-s10-minireningsverk/
IISI ROCK minireningsverk för trekammarbrunn

Enligt undersökningar Finlands driftsäkraste minireningsverk (TM Rakennusmaailma 9/2011).
IISI ROCK minireningsverk för trekammarbrunn utnyttjar tidigare slamavskiljare och rengör allt avloppsvatten från hushåll med 1–5 personer. Minireningsverket uppdaterar ditt nuvarande avloppsvattensystem enligt kraven i förordningen. Minireningsverkets fosforrening sker med en IISI kemikaliepump; en tillsats av en IISI kemialie i avloppet leder till att sedimenterad fosfor fälls ut i slamavskiljaren. Installeringen av IISI ROCK minireningsverk är lätt och kräver inga grävarbeten, varken sommar eller vinter.

För slambrunnar med tre kammare och endast en servicelucka så rekommenderar vi att en IISI ROCK Kompletteringsbrunn installeras efter trekammarbrunnen, och IISI ROCK installeras ovanpå kompletteringsbrunnen.
Observera priset! Netto: 3150€ (cirka 32000 sek) + frakten till din fastighet.
Se länk: https://avalonnordic.se/produkt/iisi-rock-minireningsverk-for-trekammarbrunn/

 

Välkommen till oss på Nordson Import KB! Vi har nu averkat 38 år och vi kör vidare.

Ska du bygga nytt eller vill du ha ditt nuvarande avloppsystem uppdaterat? Finns många olika lösningar för det.

Vi erbjuder ett stort produktsortiment när det gäller olika typer av avlopplösningar till mycket bra priser och levererat direkt till din fastighet inom Sverige.

Som privatkund leveras alla produkter momsfritt till dig i Sverige från Åland. Är du företagare är den med moms.

Tveka inte att höra av dig via e-post eller telefon om du har funderingar över detta finns på kontakter. Titta gärna på VÅRA PRODUKTER.

Välkommen att höra av dig för produkter och offert.

Ha en skön fortsättning på dagen och på återhörande.
Mvh Stefan Nordqvist